Kunskap, kompetens, intelligens och servicemedvetenhet!.

Hej! Jag heter Mikael Drakenberg och är utbildad statsvetare. Förutom detta så har jag också en internationell profil på min kompetens bestående av freds- och konfliktvetenskap, internationella relationer och omvärldsanalys. Dessutom har jag varit ansvarsfull och investerat i färska kunskaper inom det juridiska ämnet, bland annat har jag studerat Folkrätt/Internationell rätt och Förvaltningsrätt.

Dessutom har jag bedrivit utlandsstudier vid Helsingfors Universitet, och då på förvaltningsprogrammet, en svenskspråkig utbildning som höll mycket hög kvalitet.  Så, jag har en bred kompetens och massvis med kunskaper som borde passa in någonstans i vårt avlånga land. Jag är mycket ansvarsfull och söker jobb över hela vårt avlånga land, och jag försöker vara både flexibel och prestigelös, eftersom jag både kan och vill jobba heltid. Dessutom har jag 100% arbetsförmåga, och har inga problem med att flytta för att hitta ett relevant jobb där min kompetens och mina kunskaper tas tillvara.

Jag är mycket professionell, ansvarsfull, noggrann och servicemedveten. Dessutom är jag mycket trevlig, dvs jag har det vi kallar för  “a very friendly attitude”.

Tidigare har jag arbetat som uthyrd proffice konsult. Jag har nämligen jobbat ute på Skatteverket i Trelleborg, Lund, Helsingborg och Stockholm. Där jobbade jag med registrering och verifiering av skattedeklarationer i skatteverket datasystem.

Dessutom har jag jobbat 1 vecka ute på Kronofogdemyndigheten i Malmö. Där ingick jag i ett team som hade ansvar för att gallra ett arkiv med gamla akter då arkiveringstiden hade gått ut.

Praktikerfarenhet har jag också både ifrån gymnasiet och ifrån mina universitetsstudier. Bland annat har jag kontorspraktik bakom mig och där ingick de allra flesta arbetsuppgifter som kan förekomma på ett litet kontor. Det var ett företag som bedriver bussresor, och då ingick mycket datorarbete, men även fax till och från leverantörer, och telefonarbete (inkommande samtal) från kunder som ville boka buss med chaufför.

Dessutom har jag praktikerfarenhet från Kommunförbundet Skåne, och där ingick bland annat i mina arbetsuppgifter att ta fram en enkät för att undersöka de skånska kommunernas deltagande i EU:s strukturfondsprogram Växtkraft Mål 4.

Jag kan också tillföra mycket goda dator/IT-kunskaper, bland annat hanterar jag både MS Office och OpenOffice, men även flera olika E-post program.

Dessutom kan jag tillföra flytande kunskaper i både svenska och engelska. Att jag läser, talar och skriver flytande engelska beror på att jag tidigare i mitt liv och bott och gått i skola i Amerika, och då i Madison (Wisconsin) och La Jolla (California).

På min fritid driver jag en Facebook grupp som heter “How to find the new jobs”, och syftet från min sida är att hjälpa arbetssökande/arbetslösa att hitta var de nya jobben växer fram och utvecklas både inom EU och utanför EU. Detta därför att jag ser ett behov av denna tjänst/service, därför att så många är så missnöjda med den statliga arbetsförmedlingen. I min grupp hittar man både annonser direkt till olika seriösa arbetsgivare, men även branschspecifika sökmotorer för att hitta de nya jobben. Dessutom lägger jag upp information om jobbvisum/arbetsvisum (arbetstillstånd), då många länder/nationer utanför EU idag kräver detta.

Mvh

Mikael Drakenberg

Epost: mikael@drakenberg.se

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: