Företagshotell – den perfekta arbetsplatsen för entreprenörer

Idag tänkte jag skriva om något helt annat, nämligen att som entreprenör jobba på ett företagshotell. I Malmö har vi Sveriges bästa företagshotell, nämligen Helene Colaks Mindfloor. http://mindfloor.se/.

Här jobbar entreprenörer sida vid sida i en mycket hemtrevlig och inspirerande miljö. Grunden är “företagshotellet med dig i centrum”. Det betyder att det är entreprenören i centrum och den verksamhet som han/hon driver. Något annat som förenar oss som sitter och jobbar uppe på Mindfloor är Givers gain, vilket betyder att ge för att du vill ge och inte för att du i första hand vill ha något tillbaka.

Här på Mindfloor sitter bland annat Megasocial, som är ett team som samlats runt Sveriges ledande karriärrådgivare och socialmedia expert Nina Jansdotter. Andra inspirerande människor som du finner här är Tomas Lydahl, även känd som mister Wow, och hans Wow management.

Sedan har vi också Jens C Hilner, som är en av Sveriges bästa fotografer. Hans fotografier och kreativitet är så inspirerande och ger massvis av energi. Dessutom är han en positiv och trevlig person att ha med att göra.

Det finns många andra entrenörer som kommer upp och sitter här och jobbar en eller ett par timmar, däribland de som jobbar med att coacha andra människor inom olika omräden.

Varannan Måndag är det Måndagsboost med Helene Colak. Först håller någon en kort föreläsning/presentation. Efter det så dras ett visitkort ur en skål, och den som blir dragen får gå upp och presentera sitt företag och vad han/hon behöver bli bättre på. Sedan hjälps vi andra åt att boosta den personen så att han/hon blir bättre och når längre med sitt företagande.

Mindfloor är unikt och har ett unikt koncept som tagits fram och utvecklats av Helene Colak. Här finns en hemtrevlighet och en positiv miljö som inte finns någon annanstans. Det är lätt att hitta till Mindfloor som ligger alldeles vid Värnhemstorget, och därifrån tar du dig lätt med buss inom Malmö, eller från närliggande platser tex Lund.

Något som gör Mindfloor unikt är den positiva stämning som finns och att entreprenörerna inte ser varandra som konkurrenter. Det är istället strategiska samarbeten som kännetecknar arbetsplatsen.

Så, bor du i Lund eller Malmö och söker efter ett unikt företagshotell som sätter dig och ditt företag i centrum då är du varmt välkommen till Helene Colaks Mindfloor.

IMG_1098

Välkommen till soliga och positiva Malmö!.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: