SÅ BLIR DU EN FRAMGÅNGSRIK BLOGGARE!

Det gäller att till en början inte ge upp även om/när du möter på motstånd. Men, ännu viktigare är det att du fokuserar på det som är din stora passion. Bloggandet kan också behöva vara flexibelt, så att om du märker att något eller några ämnen inte fungerar, så måste du vara beredd att byta inriktning på din blogg för att den skall bli framgångsrik och följas av många.

Nästa sak att tänka på är hur ofta du skriver, och det kan ju handla om allt ifrån en gång i månaden, till flera gånger i veckan. Det har visat sig att ett vanligt hinder för att bli framgångsrik bloggare är bristen på “mod” och därför är rekommendationen att våga presentera dina tankar som skriven text, så att världen kan få del av det som du tänker kring eller har åsikter om.

Sedan finns det 5 olika färdigheter som brukar känneteckna framgångsrika bloggare, nämligen: (1) att våga drömma, (2) att berätta en historia, (3) att ha förmågan att övertala/övertyga andra människor, (4) att kunna lära ut till andra människor, och (5) att kunna organisera dina tankar så att det blir struktur på dessa när du väl skriver ner dem (Schaefer & Smith.2013:12-31).

IMG_0121

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: