Tysklands senaste “välfärdsreform” ett hån mot kvinnor!

Hej vänner och kära läsare!

Idag kan man läsa i en av englands största dagstidningar om den senaste så kallade “välfärdsreformen” i Tyskland. Det är ett “hån” mot kvinnor därför att den som är under 55 år  och som varit arbetslösa längre än 1 år kan “tvingas” att prostituera sig för att annars drar myndigheterna in arbetslöshetsersättningen.

Med tanke på all den energi som EU lägger på att bekämpa trafficking så känns det här som “dubbelmoral”. För sexindustrin och sexhandel är väl “trafficking” om något.

Att under förevändningen “välfärdsreform” tvinga arbetslösa kvinnor under 55 år som varit arbetslösa längre än 1 år att prostituera sig är så “lågt” och så “inhumant/omänskligt” man bara kan tänka sig.

Jag undrar om Europeiska Unionen som helhet står bakom det här, och låter Tyskland hålla på så här. För, om så är fallet så bör Sverige enligt mig överväga att “lämna” EU. Dessutom skulle det vara bra för oss att lämna EU för då skulle vi slippa medlemsavgiften som är väldigt hög och som istället hade kunnat användas för välfärden här hemma i Sverige.

Här hittar ni länken till artikeln i den brittiska tidningen: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/germany/1482371/If-you-dont-take-a-job-as-a-prostitute-we-can-stop-your-benefits.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: